ME&MY

2011-08-21
21:07:48

Moffa & Lena fixar!Min pappa och hans fru Lena har varit här från Gotland i helgen och styr upp en massa i radhuset. Jag är helt paff över hur mycket vi(de) hunnit och vilken energi dessa två bär på! Vilket tempo och vilket fokus, de bara kör shooff shoff smock!? Jag har mest försökt hjälpa till, städat och röjt, spraymålat fönsterbrädor och blivit galen för att det är så svårt allting. Jag tappade tålamodet hundraelva gånger, höjde rösten (skek) på barnen och Mario som är i vägen och låter hela tiden. De liksom bor här också? Jaja det vet jag väl men måste de vara där man ska trampa och gå, ha en ljudnivå värre än testbilden? Aah daaah!   

Nej fy vad stimmigt och kaosartat det blir, man förstår ju att folk skiljer sig när de renoverar hus..

Men vi överlevde allihop och jäklars så fint det blev! Bilder kommer.

Stort tack till mina fina päron pappa & Lena för allt jobb ni lagt ner, verkligen TACK!♥
Kommentarer:
2011-08-21 @ 21:44:52
#1: caroline

Jaaa, jag längtar efter bilderna!! :)

Himla fina tapeter är det i alla fall. Men är ni klara nu, inte med allt väl?! Shit i så fall hoppas jag ni kommer hem hit med era superkrafter o renoverar i turbo..Förresten nästa år springer du midnattsloppet så kommer du känna dej fulländad som människa.(av någon konstig anledning så fick inte jag den känslan men det kan också bero på att jag mer tyckte det var pisnamt att ställa upp i något sånt seriöst lopp när man inte kan hitta en mer oseriös springare, vad fan, heter det springare?, än mej! Men vad gör man inte för en flaska champagne hehe.

Om du hinner kan du väl klämma in maran också?

2011-08-23 @ 16:05:34
#2: maja

ja ibland behöver man lite support från sina päron=) Dom är guld värda. Blir ju bara SÅÅÅ snyggt! Väntar på fler bilder...känn ingen press men när komemr dom???=)

2011-08-23 @ 16:53:42

Men fy fabian så snygga tapeter :))))

ser fram emot fler bilder från erat radhus :)

2011-08-24 @ 21:21:07
#4: Johanna

Åhh vad fin Uggletapet, men var den andra tapeten den vi prata om? eller blev det en annan, för det var inte den jag menade.

Kom ihåg att ta mkt för och efterbilder. Kul att ha..And yäääs, renovering är en relationsdödare, fixa barnvakt och dejta ofta.

2011-08-25 @ 22:30:22
#5: Ullrika

Men du så fina tapeter! Å så gullig familj du har som hjälper till i renoveringskaoset! Det blir fint när det är färdigt sen även vägen dit är... uschiamej ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: