ME&MY

2011-10-21
21:44:54

Bella går på förskola


Jag har så mycket att skriva om.Det är så mycket som hänt. Så mycket vi gjort såklart under den här tiden jag inte bloggat.  Vi har flyttat som ni vet. Barnen har börjat på ny skola och förskola. Bella har till och med inskolats. Jag ville vänta och pussla fram till årsskiftet men Mario och pedagogerna övertalade mig att starta henne nu, vilket var bra. För jag hade aldrig orkat mina nätter (jag jobbar natt numera)utan vila och Mario hade kunnat mörda någon bara för att få gå tillbaka till jobbet igen.  Hon är för liten min mening eller vad ska jag säga så för egentligen? För nu är hon ju där och vi har bestämt så och det fungerar uppenbarligen väldigt bra. Men hon är en liten bebis som går på förskola utan mamma och pappa på dagarna. Som längst 9-16 men ledig också många dagar iom mitt schema. Men hon går faktiskt vissa dagar trots att jag är hemma och skräpar, 9-14 för helhetens skull. Det känns konstigt men jag vet att det är viktigt just för att hon är så liten. Kontinuitet och rutin känns viktigt och jag kämpar för att göra det rätt.  Men iaf, när jag hämtar vill hon inte gå hem, vill bara leka vidare.... 
Jag är en sån där fuling luring förälder som spanar in barnen och personalen i smyg när jag kommer, sätter på mig de blå tossorna i slow motion för att inte prasslas och så gluttar jag in i verksamheten (kan sitta i bilen och glo på dagisgården en stund också som ett litet psyko)- hon pysslar alltid med något, plockar in och ur saker från någon låda eller möblerar stolar och bord, lägger dockor i sina sängar fixar runt eller suger på något smarrigt smuts från golvet, flinar med sin snorelva och är bara hur nöjd dom helst. Hon gör sig förstådd, vilket är viktigt såklart, att kunna förmedla  ja, nej och stopp iaf!  Vilket vi inte var oroliga för ett smack, Bella är en bestämd liten dam vill jag lova!! Som sina systrar fast sju resor värre kommer hon bli säkert! Så läget känns stabilt, hon verkar nöjd med sitt lilla liv. Men är trött, somnar 18 och sover till 06, det är mycket nytt  och många intryck när man är sådär liten och söt ni vet.  

Kommentarer:
2011-10-22 @ 20:54:47
#1: maja

Ja det har hänt massor förstår jag. Jag tycker också att små barn ska vara hemma lite längre, men faktum är att i de flesta fall så är ju så små lättare att skola in också och mår hon bra så är det finemang eller hur?

Kul att du fått jobb, ibland ångrar jag att jag inte bytte till us-utb men men...kram

2011-10-28 @ 13:33:03
#2: Linda

Jag har saknat dig <3<3Åh lilla Bella... de föddes liksom nyss o nu är de mitt uppe i förskolan. Knas.Jag förstår hur du känner där med att hon är liten.. men Lowe trivs också jättebra även om han såklart är trött efter en hel dag.. Våra små pluttar..KRAM

2011-10-31 @ 16:33:12
#3: Therese

Lilla skruttan!! :) Va fin hon är!!

Förstår hur du tänker..! Båda mina har varit ganska precis kring året när dom börjat, och dom har inte mått dåligt över det..! Det är nog mest vårat "mamma samvete" som ställer till det!! :)

2011-11-12 @ 22:01:07
#4: Storuman

Där är du ju! Hej! <3

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: