ME&MY

2009-04-29
12:55:20

Det blir regn i morgonBilderna är tagna i förr går och nej vi köpte inte mat till liten där, utan hon smakar vår,
så nu behöver ni inte bekymmra er om det, andas ut Björkvägen...


Eftersom solen skinit så fint de tre dagar jag och Millie varit innomhus och i morgon är hon smittfri och då ska vi bara UT, då kommer det att regna bergis. Idag hämtar vi Cookie på fritids, lånar henne på pappavecka eftersom hon ska vara där hela nästa då vi renoverar köket. Jag ville inte vara ifrån henne i två veckor, det är för länge. Mitt längsta har varit 10 dagar och det var över jul och nyår, jag höll på att dö av sorg och längtan... 

2009-04-29
12:44:18

Jag kan förklara mig någon annanstans..

Tog bort det tidigare inlägget eftersom jag talar i gåtor och människor blir förvirrade. Vill jag säga något är det ju min stil att göra det rakt ut. Pisk på mig fegkorv!


Men det jag ville förmedla innan jag snurrade till det är att jag är en glad och rätt enkel människa, jag skriver av mig i bloggen och det kan framställa mig som en deppig grubblare men det är jag ingen, grubblare visst och deppig det med men inte så att det skulle dominera mig på något vis, sen om jag aldrig kommer på vad jag vill så är det väl bara så. Skit samma, det blir som det blir helt enkelt!