ME&MY

2010-08-31
21:02:26

Kolla vad vi fixat!Tur vi inte hivade vår gamla UJ där för länge sedan när vi var så irriterade på pyspunkahjulet, för nu visade det sig att min goda vän/gamla chef och mentor Mimi hade liggdel och prylar som hon ville bli av med. Jag fick liggdel, regnskydd, åkpåse, pump (one three hill alltihop) & ståbräda, allt i väldigt fint skick, för en symbolisk summa som hennes dotter Valdy ska få sätta in på sitt sparkonto. Mammas sambo Pelle lagade hjulet och jag är så lycklig nu när bebis slipper att ligga sådär in puttad i en skum position i P&T:n för jämnan, nu kan jag använda uj:n till vardags och P&T:n på stan och på långturer. Perfekt! Ända minuset är väl platstillgången här hemma, trångt med två vagnar, men jag får väl bli duktig på att använda föreningens barnvagns och cykelförråd som det är meningen ist för som jag alltid gör, ställer den utanför vår ytterdörr till granntantens förtret.

Millie älskar att åka på ståbrädan, vi körde rally genom hela Vasastan i söndags..

2010-08-30
17:59:42

Allt cool!

Ingen bebis på gång ännu som tur är, den kan gott mysa i magen 2 ½ vecka tills det är dags på riktigt. Men vad ont det gjorde med gynundersökning, värre än att dra spiralen och hon skulle ju bara kolla på tappen? Hon måste varit ovanligt hårdhänt eller ska det göra apont?! Strunt samma, nu är vi hemma och Mario lagar carbonara, vi ska lägga oss vid nio tiden har vi bestämt, är så trötta och jag la mig med Millie igår och somnade åtta, sov middag en halvtimma idag men är ändå helt slut, haha. Tröttmössorna!

Vi gjorde en skojig grej idag efter besöket på mödravården, gick ut till bilen och Mario kunde inte trycka upp låset med fjärrisen utan konstaterade att jag måste gett honom den med dåligt batteri och jag suckade högt och irriterat över att behöva stå och vänta.. Det var bara det att vi stod vid fel bil, vår stod några meter bakom. Som vi skrattade och irritationen var som bortblåst. Det var visserligen en svart Saab 9.5 men ändå? Tur inte ägaren kom mitt i allt..

2010-08-30
14:15:30

MVC

Vi har varit hos barnmorskan idag. Bebis hjärta slog i 127 så det var även denna gång en pojke enligt skrocklistan. Men jag säger som sist, en liten flicka med vilopuls..


Vi ska åka in till speciallist mödravåden på södersjukhuset nu. Jag har haft lite väl många sammandragningar lite för ofta och ryggont ner i benen eller vad man ska säga, säkert ingenting men min barnmorska ville ändå att jag skulle in på koll. Jag har ju arbetat hårt med restaurangen nu i flera veckor så jag är väl lite överansträngd kanske?! Skulle det mot förmodan vara något så märker ni det om det dröjer med uppdatering här, annars lovar jag att skriva redan ikväll, deal?!