ME&MY

2010-01-29
09:24:25

Kloka Nina

Det blir som du sa i kommentarsfältet. Men jag undrar jag om min gottegris klarar detta, inte för att vara elak men hon är en riktig godisråtta och planerar hela veckan sitt godisinköp på jamjam om lördagarna, hehe. För pengarna vill hon köpa ett nintendo ds eller vad det nu heter?! Idag är det redan fredag, ofantligt fort gick veckan och inget vettigt har vi gjort. Hämtat kottarna på eftermiddagen, lagat mat, lekt, gjort läxor och sen i säng i princip, tråkigt men tiden räcker ju inte till för några aktiviteter på vardagarna längre, ingen av ungarna vill åka pulka efter dagis/skola heller, de är jätte trötta och vill bara vara hemma och mysa. Är mina barn lata eller är det årstiden? Jag är också trött så jag proppsar ju inte på något heller iof. Lata familjen helt enkelt!

2010-01-27
14:05:30

Snöstorm & godisstopp

Vilket väder! Tur jag fick köpa Nillas avlagda skidkläder för en symbolisk summa ( hon köpte nya hotta fr Roxy ), tänker ta på mig täckbyxorna när jag hämtar kottarna, lätt! I eftermiddag kommer Jasmina och barnen hit för lite lek och fika, tänker köpa semlor dagen till ära. Junie har fått för sig att skriva kontrakt på att inte äta godis under 1 års tid, klarar hon det ( hihihahahaaa) får hon tusen spänn. Nu undrar jag om det ska gälla enbart godis eller även tårta, kakor, semla och glass? Vad tycker ni?
2010-01-27
13:40:41

Bokat Åre för Junie

Jag har bokat skidskola till Junie på sportlovet. Hon åker till Åre tillsammans med min mamma och hennes sambo Pelle eftersom jag är mitt uppe i praktiken i skolan då. Tanken är, om jag får ok från praktikplatsen, att jag ska flyga upp på onsdagen och spendera iaf halva veckan men henne där. Snöhatarna Mario & Millie lämnar vi hemma..