ME&MY

2014-09-30
15:32:12

I goda vänners hus:

Våra gamla grannar och numer mycket goda vänner från tiden i Nacka har köpt hus och hade ett inflyttningsmingel för några veckor sedan. Vi hade ingen barnvakt så jag blev ju självklart den av oss som fick gå! Det började med att jag råkade lägga till ett e i adressen på Google maps så vi hamnade helt fel, ( en förskola i Tyresö centrum)när Mario skjutsade mig. Där var det inget ju inget drag, desto bättre blev det när jag hamnade rätt! Jag och Michaela har en tendens att bli riktiga parydrottningar när vi festar ihop! Det blev dans till Marios eourodisco lista i spoty på deras vardagsrumsgolv sent in på småtimmarna. Vi satt till och med i deras grannes kalla badtunna halv 3 men fick snopet ge upp eftersom det var något elfel! Hahaha! Det var en riktigt rolig kväll och jag somnade så gott i deras dotters rum. Dagen efter hämtade M mig och dumpade av mig på ett barnkalas. Japp, jag hade samma outfit som gårdagen, 15 cm platåsko och lånad make från Michaelas nessesär! Men det gick det med! 

Grattis Daniel & Mickis till ert nya fina hus och tack för en mycket trevlig fest! ❤️

2014-09-30
14:07:51

Vinterjacka till MillieBeställde precis den här fina från Molo! Jag och min vän Johanna har textat åtskilliga sms om barnens vinteruppsättningar fram och tillbaka, lusläst internet i jakt på det som är finast och bäst! Vi är båda överens om att algot stövlar är det bästa köp man kan göra! Bara stoppa en ullsula i på vintern så håller dom fötterna varma. Barnen gillar att dem är så lätta och smidiga tror vi! Sen är kappahls kax super och pop lika så!! Så klart gäller det att satsa på kvalite, det vet vi ju alla att det håller bäst i längden och kan ärvas samt säljas med relativt höga andrahandsvärden! 
2014-09-28
10:27:37

Mario 34!


Vi firade Marios födelsedag igår med goda vänner! På instagram kapade jag Michaela ( längst till höger ) så nu kommer hela bilden här istället! ❤️

Jag hade jobbat kväll i fredags och dagpass igår så det blev till att ringa det lokala kondiset och beställa smörgåstårta och deserttårtor, köpte sybylla korv till barnen och vips så blev det kalas. Väldigt spontant. Till och med så hastigt att jag Gud förlåt mig glömde bjuda vissa som annars varit självklara gäster. Jaja ibland blir det fel. Det blev iaf väldigt lyckat och det är så roligt att alla våra barn verkligen uppskattar varandra och leker jätte fint tillsammans. Man blir nästan lite rörd faktiskt, att vi har så fina människor i våra liv! Älskar dom allihop!!