ME&MY

2011-11-29
17:33:00

Tvättmaskin kaputt!

Nu har vi varit utan tvättmaskin i 1 vecka och vi reser på fredag morgon! Huh nu börjar allas klädlager sina på riktigt. Den skulle levereras och installeras i dag men tro det eller ej, firmans bilar hade blivit rånade?! Å Nej det var inte vår hälare som ringde utan någon av de vanliga affärskedjorna typ El-Giganten eller Siba vad vet jag. Mario beställde.. Bra pris?!

2011-11-29
09:41:35

Junie 9 år!!


Igår fyllde Junie år! Egentligen skulle vi haft middag hemma men Bella har rännperre och vi vet ju inte om det är virus eller tänder så vi bokade bord på Ramblas i stället! Jätte bra tyckte jag som slapp laga mat och greja hehe. Men lite synd om Mario och kottarna som fick stanna hemma såklart. De var så gulliga på restaurangen, kom ut flera ur personalen och sjöng för Junie och många matgäster (det är ett litet genuint ställe) stämde in. Så kul men lite pinsamt tycke Junie som var jätte nöjd med sin dag!

2011-11-25
12:32:06

Hej Farmor!


Så här bra blev det när jag försökte tapetsera. Våden föll ner efter 1 v!


Hej Farmor! Tänkte att jag skulle försöka skärpa mig lite och skriva här ibland nu när Mario fixade med ditt bredband igen. Och hej Mickis, blir du glad nu om jag bloggar igen?!


Jag har faktiskt inte mycket tid över för någonting just nu,(vem har det säg?) därför har bloggen hamnat väldigt lågt i mina prioriteringar plus att lusten inte riktigt infunnit sig. Jag håller på att fixa en massa med huset och dribblar med mina 3 kottar och jobbar nätter. Mario har lagt in högsta växeln på sitt företag och arbetar ofta och mycket. ”Bara pengarna rullar in så är jag tyst!” Brukar jag säga. Men vi tar lite ledigt då och då tillsammans. Vi var t.ex. på Gotland en vecka nu nyss. Jag och småbarnen åkte på måndagen och Mario och Junie kom efter på torsdagen. Det var en mysig men intensiv vecka. I år firar vi jul här hemma för första gången så det var viktigt för oss att åka ner och träffa släkten lite. När vi kom hem var vi i chock jag och Junie, hela huset var renstädat och allt bara blänkte. Jag anade oråd direkt måste jag erkänna och så när vi fann hinken som städfirman lämnat kvar kom vi på hans bluff. Visste väl det men det spelar ingen roll, känslan att komma hem så var enorm! Synd bara att jag aldrig får betalt när jag städar! :PNästa fredag åker vi en vecka till Gran Canaria. Jag tyckte så synd om mig själv att jag bara hann bada en gång på hela sommaren och det doppet var inte ens i havet utan på St Eriksbadet, att jag bokade en resa till oss. Fast än alla stålars är bestämda att gå till huset och renoveringar. Man måste få unna sig!Sen har jag spikat datum för min 30 års fest i mars. Hujha men fy. Det blir botoxparty! Nä det blir öppet hus här hemma, inget märkvärdigt och jag tänker att det samtidigt blir som en inflyttningsfest eftersom vi inte hunnit med att ha en. Fest är alltid kul! Men vad ska man önska sig? Folk kommer ju att fråga! Svårt det där, jag är mest glad om de kommer. Funderar på lite finare viner till min framtida vinkällare, kan man önska sig det? Och champagne?! Schååål liksom?!


Idag kom Tessie & Sebastian hem från Bali. Ska ringa henne nu! Hej då!