ME&MY

2010-04-22
21:30:09

Semester önskas!


Klänningar H&M 79 kr

Enligt researrangören och den senaste prognosen ska vi åka i morgon bitti. Nu får vi bara hoppas att det blir av på riktigt, den har varit en mental resa, från att ha längtat och sett fram i mot semester till att vara inställda på att få stanna hemma och så nu fått reda på att vi ska åka, så om vi nu inte gör det blir det liksom värre än värst, särskilt för barnen.

Håll tummarna för oss!

2010-04-21
20:05:20

200 kr på Blocket!Mario kom precis hem efter en förlust på 1-8 med sitt korpenlag Hanniz orkester, hahaha!! Med sig hade han Junies ”nya” cykel, en röd 20`modell äldre, köpt för 200 kr på Blocket, som hittat! Hon blev så himla glad, gullungen! Sen gick vi i förrådet och hämtade hennes gamla som ska ställas fram till min pappa som kommer upp och ska frakta ner den till en barndomsväns dotter på Gotland. Å vad förvånad jag blev av att se den, sjuuukt liten i jämförelse med den nya, alltså frågan är om den inte är för liten även för Stella eller har min tjej helt enkelt växt så det knakar på det här året från att tydligen varit en pigmè förra?

2010-04-21
19:25:47

Blir det av nu eller?

Ska jag packa, ska jag inte packa, ska jag packa, ska jag inte packa, ska jag packa, ska jag inte packa, ska jag packa, ska jag inte packa, ska jag packa, ska jag inte packa, ska jag packa, ska jag inte packa, ska jag packa, ska jag inte packa, ska jag packa, ska jag inte packa??