ME&MY

2010-03-29
12:02:09

"Man ska ha husvagn"Jag försöker bearbeta Mario att köpa en husvagn till oss. Ingen ny dyr utan vilken som helst, tycker ändå de från -76 upp till kanske 90-tal ser och luktar lika illa, bara att köra lite airfresh och sy nya kuddfodral så funkar det för mig. Men han är inte lika entusiastisk som jag konstigt nog, tänker att det skulle vara så enkelt att ha och bo i på somrarna, placera den där man vill och bara stoppa in ungarna där på kvällen, vart man än är så är man typ ”hemma”. Smart va?! Vi är ju ändå värsta gibsy familjen, kringresande på ön, dit vi åker flera gånger per år och bor i kappsäckar, flyttar runt och snyltar på släkten. Nej det skulle vara så coolt med en egen kärra, vi skulle självklart klä oss i likadana träningsoveraller hela familjen, lätt!

 

2010-03-29
11:00:23

28 år!


Så hä ser jag ut idag, 28 år ung!


Koftan


John lagar fiskgryta


Fifa turnering. Notera brorsans fluga, dagen till ära =) Stiligt!


Mammas påskdukning


Fick 3 rätters inhandlad, tillagad och bortdiskad av mina underbara vänner i födelsedagspresent. Det var helt galet skönt, att inte behöva tänka på någonting själv utan bara bli uppassad. Tack finaste, älskade vänner♥! Av Mario fick jag inte någon frukost på sängen men det kompenserades snabbt utav den superfina Odd M koftan han gått och köpt! Sen fick jag en skojig ”påskservis” av min kusin Andreas, jag höll på att skratta ihjäl mig, den ska fram varje år, är mycket stolt över den! Sen har jag fått en massa annat fint och härliga gratulationer per post, fb och telefon, tack alla!♥. Både Malou & Tessie ringde från Australien, jag blir så stressad när de ringer, för man vet att det kostar och så får man inget ordentligt sagt för att man tänker att det blir fö dyyrt! Men så kul att höra deras röster♥. Tanterna, min farmor & Marios mormor skickade blompengar till mig, jag har ännu inte slösat dem, vet att det var menat till min födelsedag men jag glömde, så det får bli fina påskblommor istället. Igår var vi hos mamma på tidig påskbuffé, och ikväll ska jag på tjejmiddag, känns som om jag bara ätit non stop hela helgen, ska försöka ta en långpromenad i vårsolen sen för att bearbeta fläsket lite, men först lite studier..

2010-03-26
19:54:16

"Bara jag mys"!Nu har jag laddat datorn med Anna Janssons kriminaldramaserie i 4 delar om Maria Wern, som är inspelad på min fina födelseö Gotland. Jag har som jag nämnt tidigare, läst nästan alla hennes böcker, även om jag tycker lite si och så om hennes skrivspråk och handling, men det är inte det som lockar utan just att berättelserna utspelar sig hemma på ön, eftersom jag har sett de flesta platserna i verkligheten såklart och så nu vackra igenkännande bilder i tv-serien som jag inte sett innan och kanske tycker är jätte bra?! Jag har roddat med nacos och salsa, mysigt med lite ensamtid faktiskt. Millie sover som en stock, mätt av våfflan och trött efter badhuset. I morgon fyller jag år, Mario är ute och ölar, han lär inte överraska med frukost på sängen..