ME&MY

2012-04-18
21:14:09

William är här!


Mickis och Daniel, våra gamla grannar och goda vänner från Nacka fick en son, en liten William ( som Junie hette i min mage) för 3 veckor sedan. Snabb som jag är vart jag först som utomstående att få hälsa honom välkommen och lukta i håret. Ni som har egna barn vet vad jag menar om jag säger att doften är obeskrivligt underbar och speciell. Man slussas tillbaka till sina egna förlossningar. Det blir verkligare än bara minnen och man vänder i himmelen och tror på gud ett slag. Det tjuter i öronen och man hör änglars vingslag. Man upplever livets storhet, eller jag känner så i alla fall i den mån jag kan sätta ord på det. Denna gosse är även "modell snygg", så perfekt och vacker som på låtsas nästan och det trots att han kom ut från musen!? Kärlek och lycka till er Mikaela,Daniel, Emil, Linnea och William. Grattis till förlovningen dessutom!!♥
2012-04-18
20:52:48

Diamonds are a girl's best friend

Måste säga att det är första gången på väldigt länge som jag har öppnat en dator och skriver på ett tangentbord. Ni får förlåta om jag inte kan stava eller orkar rätta mig själv,( kommer inte upp någon röd underline och förslag här) Jag har ju min älskade iphone som jag är van, älskar och sover med. Roligt eftersom jag vägrade ha en på jätte länge eftersom jag måste vara lite motvals jämt och tyckte det var töntigt med alla ifåån nördar, men nu är jag ju själv frälst sedan länge. Hur som, det finns ju en hel del att berätta och jag har inte bloggat eller läst bloggar på månader. Ni har sett bilderna, vi vigde oss i Stockholms stadshus i samband med min 30 års fest. Fredrick Federley var vår vigselförättare och allt var väldigt fint och speciellt trots att det var borgligt. Vi lipade, först Mario sen jag och sen Junie, småbarnen fick vi muta med godis för att de skulle sköta sig och ställa upp på fotografering. Jag kommer säkert skriva mer om det vid fler tillfällen, nu ville jag bara kortfattat visa mig här igen och försöka känna på hur det är att blogga lite igen, sen såklart skryta om min vigselring! tathaa!
Ska ta in den en halv storlek och gravera så kan den sitta ovanpå förlovningsringen sen, inte hunnit!

"Diamonds are a girl's best friend" stämmer inte alls in på mig faktiskt, jag tycker man kan lägga pengar på viktigare saker ( jag är så tråkig jag veeet). Det är Mario som valt och köpt denna goding, fin är den iaf!
 

2012-04-18
20:19:41

Pappas pengar

Ni som har lite äldre barn måste ju bara se på svts pappas pengar tillsammans, urkul! Mario vägrar glo för han klarar inte av att se folk med obegränsat med pengar, det sticker i hans ögon och han blir mycket missunsam säger han. Även om det då är ett barnprogram och på låtsas.Jaja..